WEBSITES

Vragen over wat wij jou kunnen bieden op het gebied van websites, of algemene vragen?

DESIGN

Vragen over wat wij jou kunnen bieden op het gebied van design, of algemene vragen?

PRINT

Vragen over wat wij jou kunnen bieden op het gebied van print, of algemene vragen?

WEBSITES

Vragen over wat wij jou kunnen bieden op het gebied van websites, of algemene vragen?

DESIGN

Vragen over wat wij jou kunnen bieden op het gebied van design, of algemene vragen?

PRINT

Vragen over wat wij jou kunnen bieden op het gebied van print, of algemene vragen?

VRAGEN OVER WEBSITES

VRAGEN OVER WEBSITES

Jazeker, als je al een domeinnaam hebt kunnen wij deze gewoon gebruiken. Maak een afspraak en wij leggen je uit hoe dat in zijn werk gaat.

Om het beste uit ons, maar zeker uit je website te halen, raden wij aan onze robuuste, super krachtige, cloud gebaseerde hostingservice te gebruiken.

Natuurlijk kan dat. We kunnen je jouw websitebestanden geven zodra deze zijn voltooid om elders te hosten. Maar om je website in de toekomst te kunnen bewerken met bijvoorbeeld extra functionaliteiten etc., moet deze bij ons worden gehost.

Ja zoveel als je wilt. Vraag ons naar de meerprijs.

Ja. Al onze websites kunnen vanuit elke browser worden bewerkt. We raden je wel aan om je browser steeds bij te werken naar de meest recente versie.

We hebben het makkelijk gemaakt voor je om het zelf te doen, maar dat hoeft niet.

Om jouw site bij te houden hebben we de module Nettl :concierge. Voor een kleine maandelijkse bijdrage houden we de site technisch op orde. Vertel ons waar je hulp bij wilt hebben en we maken een abonnement op maat.

Dat hangt af van de grootte van de website en van de functionaliteiten die je op de website wilt hebben. Als jij alle tekst en afbeeldingen digitaal aanlevert, kan dit de benodigde tijd verkorten.

Wanneer wij in bezit zijn van tekst en beeld kunnen we binnen 48 uur een simpele site online hebben!

Door de afbeeldingen en tekst digitaal aan te leveren, kan jij je websitekosten verlagen. We geven de voorkeur aan dat de tekst in Word aangeleverd wordt en de afbeeldingen als JPEG’s of PNG’s.
We kunnen echter met vrijwel elk type bestand werken, dus als je ze in een andere bestandstype hebt, vraag ons dan om advies.

Daar kunnen wij ook bij helpen. Vertel ons wat je wilt. Onze tekstschrijvers kunnen je helpen met de teksten en onze creatieve vormgevers met de beelden. We hebben toegang tot een beeldbank met meer dan 47 miljoen foto’s.

Wij kunnen jouw website geschikt maken voor Google analytics. Dit is een dienst van Google om bezoekersgegevens van een website te verzamelen en deze in een grafiek weer te geven. Hierdoor krijg je een duidelijk beeld van onder andere de bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaves.

Ja dat kunnen wij zeker. Heb je al een assortiment, dan kunnen wij je helpen deze online te verkopen.

Wij bouwen jouw website eerst in een live testomgeving, zodat jij deze kan testen voordat wij de website online zetten. Uiteraard is ook de testwebsite geschikt voor desktop en mobiele apparaten.

Jouw nieuwe site kan niet worden benaderd door externe, ongegronde of niet-vertrouwde bronnen / partijen. Jouw site is snel, responsive HTML.  Er is geen code die niet wordt bewaard en geen database die kan worden gehackt. De website wordt gehost op ons eigen systeem. Communicatie van gegevens van jouw browser naar onze servers is volledig gecodeerd met behulp van beveiligde TLS HTTPS-codering. Dit zorgt ervoor dat persoonlijke informatie alleen door jou en ons kan worden bekeken.

Je kan je e-mailadressen behouden zoals deze nu zijn. Als je wilt dat wij voor jou e-mailadressen gaan aanmaken, kunnen wij een gmail-account voor je aanmaken die we koppelen aan jouw domein.

Wij kunnen jou heel veel of heel weinig bevoegdheid tot je website geven. Dat ligt helemaal aan jou, Wij kunnen altijd de laatste versie terugzetten, vòòr de verkeerde wijziging, met jou toestemming.

IS JE VRAAG NIET BEANTWOORDT?

Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.